V soboto pričetek članskih tekmovanj v IHL in DP

Spoštovani navijači in podporniki HK Slavija Junior,

Nova hokejska sezon se je pričela in z njo prihaja v našo “zaloško lepotico” prva domača tekma članske ekipe HK Slavija Junior.

V soboto, 14.9.2019 ob 19:00, bodo oklepniki HK Slavija Junior odigrali svojo prvo domačo tekmo v članski kategoriji v sezoni 2019/20

Članska ekipa bo tudi v letošnji sezoni zastopala barve kluba v mednarodni ligi IHL, kjer bodo nastopala moštva iz Hrvaške, Slovenije in Srbije.

Na prvi domači tekmi članske ekipe bomo v Zalogu gostili HK True Celje. S Celjskim klubom smo v zadnjem času razvila prav posebno rivalstvo. Slavija Junior se je ob koncu pretekle sezone s Celjani pomerila v končnici mednarodne lige IHL ter državnega prvenstva. Hkrati pa je žreb namenil, da sta se omenjena kluba srečala tudi letos septembra, kjer sta se pomerila v četrtfinalu Pokala Slovenije. V vseh treh primerih se je končne zmage veselila HK Slavija Junior. Verjamemo, da bodo Celjani zaradi teh razlogov pripotovali v Zalog še bolj motivirani, da se Slaviji Junior oddolžijo za zadnje poraze.

Naši fantje, ki so pridno trenirali skozi celotno poletje, so na dosedanjih pripravljalnih in pokalnih tekmah prikazali discialinirano in borbeno igro. Vabimo vas, da jih podpremo v čimvečjem številu in pripravimo topel sprejem na prvi letošnji domači tekmi članske selekcije HK Slavija Junior.

Vstopnice bodo na voljo 1 uro pred pričetkom tekme na blagajni zaloške dvorane. Cena vstopnice za odraslo osebo je 5 EUR ter 3 EUR za študente in dijake. Vsi igralci HK Slavija Junior imajo vstop prost.

 

Vljudno vabljeni!